Lars-Christian Brask

Folketingskandidat i Roskilde

Udgivelser

14. maj 2019


Skal vi ikke tage hinanden i hånden og italesætte de reelle problemer i Danmark, Europa og verden? Skal vi se virkeligheden i øjnene og træffe de rette beslutninger for fællesskabet, så vi finder tilbage til den sociale kontrakt, vi indgik, da nationalstaten og velfærdsstaten blev skabt? Da den europæiske union udviklede sig til mere end bare handel, og da verdenssamfundet skabte FN, COP-topmøder og mange andre vigtige fællesskaber i håbet om at skabe velfærd, tryghed og fred, velstand og vækst.I bogen 'Vilje til Forandring' udfordrer jeg mine egne holdninger på klima- og miljøområdet. 

Gennem dialog med 11 markante danskere, ser jeg nye sider af vores samfund, og indser vigtigheden af en effektiv bæredygtig omstilling. 

Danmark kan nemlig blive en grøn vindernation! 

Det skal dog ske på markedets vilkår - og med gulerod fremfor pisk. 

Download hele e-bogen her

'Vilje til Succes' udkom i 2011. Bogen handler om mit liv og karriere. Fra jeg som dreng gik med morgenbrød i Himmelev til min tid som international finansmand i London. 

I bogen fortæller jeg nærmere om de erfaringer, som jeg har gjort gennem karrieren, og deler de råd, der har fået mig til at nå mine mål. 


Danmark er i transition. Verden er i bevægelse. Vores værdier, behov og muligheder forandrer sig med lynets hast. Mange klynger sig til fortiden. Flere er bange for fremtiden.  


Find bogen her