Lars-Christian Brask

Folketingskandidat i Roskilde

Medier

28. januar 2019

'Danskere køber øko-aktier for 20 milioner kroner'

Privatpersoner, fonde og virksomheder har investeret over 20 millioner i ny økologisk landbrugsfond. Det betyder, at den snart kan begynde at lægge konventionel landbrugsjord om til økologisk drift.

Læs artiklen her


'Brask-initiativ skal sikre bedre udnyttelse af alle ressourcer'
Lars-Christian Brask har stiftet et nyt selskab, der skal hjælpe med at åbne døre for talentfulde unge. 

Læs artiklen her


Roskilde Avis, 13/8 2017

"Vi har også behov for at justere kursen på erhvervsområdet. Dels peger den førnævnte analyse af kommunens erhvervsindsats på en række nødvendige indsatsområder, som vi er nød til at rette op på. Derudover har virksomhederne i Roskilde kommune gentagne gange sendt det kommunale erhvervsklima til tælling i Dansk Industri og Dansk Byggeris årlige rangeringer."


'Brask – En eventyrers bekendelser'

Han har som få levet drømmen og eventyret. Som finansmand i New York og London, hvor han boede i 15 år, inden han for seks år siden flyttede tilbage til Danmark for at blive bankdirektør. Vi har besøgt Lars-Christian Brask i hans herreværelse, hvor han fortæller om at være mere forretnings- end følelsesmand, og om det luksuøse liv med egen investeringsbank, gourmetrestaurant og motorsportshold.'Vi skal være mere ambitiøse' sagde jeg til Berlingske i 2006. 
Det gælder stadig - både for Roskilde kommune og Danmark.

Læs interviewet her